1. Начало
  2. За нас
  3. Обръщение на ректора

Обръщение на ректора

доц. д-р Цветан КоцевЗа периода от своето създаване до днес, Европейско висше училище по икономика и мениджмънт се наложи като едно от най-добрите специализирани висши учебни заведения в България. Водещата ни позиция и роля на пазара на образователни услуги е естествен резултат от труда и усилията на всеки един член на академичната ни общност. При нас работят и преподават изявени и доказани специалисти в областта на икономическите, социалните, управленските, правните, информационните и поведенските науки. С експертния си опит помагаме на всеки, който се стреми към самоусъвършенстване и постигане на успехи в обществения живот. При нас ще намерите подкрепа и развитие на вашите идеи, знания, умения и инициативи. Ние вярваме в ролята и значението на предприемаческия дух и знаем колко много е важен той за успеха.

 

Вие, бъдещи студенти, ще бъдете едни от двигателите на утрешния ден, на утрешния бизнес. Вие може да бъдете следващото поколение бизнес лидери, а ние можем да ви усъвършенстваме и да ви подготвим за предизвикателствата в света на бизнеса. Във всички икономически и управленски сфери има дефицит на подготвени кадри, които вземат смели решения и постигат впечатляващи резултати. С нас, Вие ще се превърнете в професионалисти. Уверено ще посрещате предизвикателства, ще преодолявате препятствията!

 

Европейско висше училище по икономика и мениджмънт не е просто място за получаване на образование. Училището е средище за обмяна на идеи, възгледи и опит между студенти, преподаватели и експерти. Тук вие ще бъдете част от една сплотена общност, която е водена от общи ценности, основани на разбирателството, почтеността, отговорността, партньорството и професионализма.

 

Ако споделяте нашата визия, ще бъдем щастливи да се присъедините към академичната общност на Европейско висше училище по икономика и мениджмънт. Заедно ще продължим да се развиваме в името на просперитета и успеха, защото сега, повече от всякога успехът е въпрос на избор.