1. Начало
  2. Студенти
  3. Кариерно развитие
  4. RT Tax - Връзка с клиенти (стаж)

RT Tax - Връзка с клиенти (стаж)

Търсите ли си стаж в бързо развиваща се компания, която може да ви предложи кариерно развитие?

Ние търсим стажант за позицията Връзка с клиенти.

Описание на компанията: Нашият международен бранд RT Tax предлага на своите клиенти възможността да си възстановят надвнесен данък общ доход,  ако са работили в някоя от следните страни: САЩ, Великобритания, Ирландия, Норвегия, Холандия, Германия, Дания, Австралия, Нова Зеландия и Канада. Основана през 2000 г., RT Tax е една от водещите компании в света, имаме повече от 40 представителства в 40 страни.

Кого търсим: Ако вие се описвате като човек, който е честен, надежден, постигащ своите цели, дисциплиниран, който се грижи за клиентите и иска постоянно да се развива и да се учи, ще сте изключително подходящ за позицията. Да общувате свободно на английски е задължително, а познания по всеки друг чужд език ще се считат за предимство.

Задължения: Реално участие в работата чрез изпълнение на конкретно възложени задачи, включително:  отговаряне на запитвания на клиенти по имейл, телефон, чат; отчитане на дейността в специализирана софтуерна програма.

Ние предлагаме: Възможността да бъдете част от нов екип с потенциал за бързо кариерно развитие; оценяване на вашите постижения; реална възможност за сключване на трудов договор, след като стажът приключи.

 

Ако смятате, че нашето предложение за работа е това, което търсите, моля,  изпратете ни CV и кратко мотивационно писмо на английски език (150 думи), в което  да посочите защо позицията представлява интерес за Вас. Като тема на имейла напишете „Връзка с клиенти (стаж)“. Ще очакваме Вашата кандидатура на: milena@rttax.bg

 

Повече информация за нашата компания може да намерите на нашите уебсайтове:

http://www.rttax.com/bg или http://www.vrashtanenadanaci.bg